​✓ Professionel maskinstation     ✓ God rådgivning     ✓ Speciale i landbrug siden 1993

Halm sælges til konkurrencedygtige priser!​

Halm sælges her til en skarp pris. Hos Kjellerup Agro har vi kunder i Viborg, Horsens og Herning, som køber halm hos os. Vi kører altid fornuftige priser og garanterer for kvaliteten. Sætter du pris på at handle med et firma, der kan sit kram og er erfaren omkring landbrug, er du velkommen hos os. 

Halm sælges til såvel private og landmænd, som har brug for halm, der er pænt presset i baller. Du kan vælge mellem flere størrelser baller efter behov. Du kan i øvrigt altid regne med prisen, da vi overholder alle aftaler. Er du interesseret i at købe halm, kontakter du os på nedenstående informationer.

Store mængder rigtig god halm sælges

Når det kommer til presning af halm, går vi ikke på kompromis. Det samme gælder selve halmen. Alt kvalitetstjekkes, før vi sælger ud af det, således at vi sikrer en ensartet kvalitet. 

Det er typisk mange af de samme kunder, der handler hos os. Kvalitetsbevidste kunder, hvor kun det bedste er godt nok. Rigtig god halm sælges i store mængder, da vi har rigtig meget i laden.​ Skal du bruge mange baller ad gangen, ser vi frem til din ordre. 

Når du er kunde hos os, kan du forvente en nærværende og personlig betjening. Vi kender alle vores kunder ved fornavn, da vi sætter pris på deres forretning.

Få et godt og atraktivt tilbud

Halm sælges her hos os, så få en fast aftale om leverance eller køb efter behov. Vi er yderst fleksible, hvad angår bestilling, så du kan altid kontakte os, hvis du akut mangler. Vi har rigelige mængder. Kontakt os for et godt tilbud, så du altid har halm på gården.

Ring på telefon 76 25 70 70. Eller send en e-mail til os på michael@kjellerupagro.dk eller Preben@kjellerupagro.dk.  Vi ser frem til at høre fra dig.

Få et uforpligtende tilbud​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kjellerup Agro​ A/S

Kontakt