​✓ Professionel maskinstation     ✓ God rådgivning     ✓ Speciale i landbrug siden 1993

Høst af professionelle og erfarne landmænd

Har du helt styr på din høst? Hos Kjellerup Agro tilbyder vi at høste for dig i Viborg, Horsens, Herning. Har du brug for en kompetent landmænd til at varetage din høst, tilbyder vi fleksible aftaler til særdeles konkurrencedygtige priser. 

Vi har erfaring siden 1993 og er yderst kvalitetsbevidste i alt, vi foretager os. Når du entrerer med os, får du altid den samme maskinfører. En der kender dine ønsker, krav og behov, så du har en fast kontakt, der kender dig personligt. 

Hos os er kvalitet en mærkesag, da vi lever af glade og tilfredse kunder. Det er din garanti for, at din høst bliver udført til tiden.

Vi har egne moderne maskiner til høst

Ligger du ikke selv inde med de rette maskiner til høst, medbringer vi alt i udstyr til opgaven. Vi anvender udelukkende nogle af de bedste og mest driftige maskiner på markedet, og vi holder os hele tiden opdateret på nyere og smartere produkter og løsninger, så vi kan tilbyde dig den bedste service. 

Vi er yderst effektive og grundige - dog uden at gå på kompromis med kvaliteten.​ Så ønsker du nogen til at stå for din høst, er vi parate til at løfte opgaven, som var det vores egen. Er det en hastesag, er vi utroligt fleksible og agile. Vi kan derfor rykke hurtigt på en opgave, så du kan få høsten i hus.

Landbrug med fokus på kvalitet over kvantitet

Kjellerup Agro er synonymt med høj kvalitet. Vores altoverskyggende fokus er på at levere flotte resultater, der indfrier vores kunders forventninger. Hos os er en aftale en aftale - både i forhold til pris og tidspunkt. 

Vi er ikke så store, at vi glemmer dig, da vi lægger vægt på nærværende og personlig service. Lad os give et godt tilbud, så vi kan hjælpe dig med din høst.

Kontakt os på e-mail michael@kjellerupagro.dk eller på telefon 76 25 70 70. Her kan du høre mere om priser samt vores mange andre services.

Få et uforpligtende tilbud​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kjellerup Agro​ A/S

Kontakt