​✓ Professionel maskinstation     ✓ God rådgivning     ✓ Speciale i landbrug siden 1993

Gyllekørsel og nedfældning af gylle

Søger du et kompetent firma til professionel gyllekørsel i Viborg, Horsens og Herning, er vi hos Kjellerup Agro, en erfaren maskinstation med mange års erfaring inden for gyllekørsel. 

Har du brug for en til at varetage kørslen og nedfældningen af gylle, når det er sæson for det, kan vi træde til og levere et flot resultat. Vi har medarbejdere ansat, der har kørt med gylle rigtig mange gange. Vi gør det gerne for dig, så du kan bruge tiden på noget andet. 

Vi er eksperter i landbrug, og vi tilbyder også rådgivning i forbindelse med gyllekørsel, hvis du har brug for et godt råd. Vi er her for at hjælpe dig med de opgaver, du ikke selv har tid eller lyst til.

Grundig og effektiv gyllekørsel

Hos Kjellerup Agro er vi et yderst seriøst foretagende, der tager vores kunder alvorligt. Mangler du en dygtig fagspecialist til grundig og effektiv gyllekørsel på dine marker, hører vi gerne fra dig. Hos os kan du få en fleksibel aftale med dine behov i fokus. 

Har du brug for vores professionelle assistance blot en enkelt gang, eller skal det være en fast aftale, tilbyder vi attraktive priser, der er til at betale.​ Lad os tage en snak om dine behov, så vi sammen kan finde en optimal løsning, så du ikke skal spekulere mere på gyllekørsel, om det bliver gjort korrekt og til tiden.

Vi har egen gyllespreder til landbrug

Hvorfor selv købe en dyr gyllespreder, hvis du ikke forstand på gyllekørsel. Hos os kan du få det udført, som det skal gøres - og vi garanterer, at kvaliteten er 100% i orden. 

'Kvalitet er en mærkesag, og god service er en forankret del af vores daglige arbejdsrutiner. Lad os stå for din gyllekørsel, så du kan bruge tiden på andet i dit landbrug.

Kontakt os for et godt tilbud og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig. Ring til os på telefon 60 21 26 05 eller skrive til os på e-mail info@kjellerupagro.dk​

Få et uforpligtende tilbud​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kjellerup Agro​ A/S

Kontakt