​✓ Professionel maskinstation     ✓ God rådgivning     ✓ Speciale i landbrug siden 1993

Entreprenør med brede faglige kompetencer

​Som erfaren entreprenør siden 1993 har vi hjulpet et væld af kunder i Viborg, Horsens og Herning. Vi har brede kompetencer inden for særligt landbrug, hvor vi tilbyder en lang række forskelligartede services til landmænd, der har brug for lidt ekstra hjælp til dagligdagens gøremål. 

Vi tilbyder blandt andet:​

  • Snitning af græs
  • Kørsel med gummiged

​Professionel entreprenør til konkurrencedygtige priser

Står du og mangler en professionel entreprenør til at hjælpe dig med opgaver i landbruget, har vi et veluddannet personale, som har masser af erfaring. Ønsker du at få os til at varetage én eller flere services for dig, så du kan bruge din tid andetsteds, er vi parate til at løfte opgaven. 

Vi tilbyder særdeles konkurrencedygtige priser, som er til at betale, så kontakt os endelig, hvis du har brug for ekstra hjælp. 

Som entreprenør kan vi give dig en attraktiv aftale over flere sæsoner, men har du blot behov for assistance til en enkelt høst, kan dette naturligvis også arrangeres.

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten

Når vi varetager en entreprise, er vores altoverskyggende fokus på at levere høj kvalitet til vores kunders store tilfredshed. Derfor kan du være ganske sikker på, at vi udfører jobbet til perfektion. 

Skal vi sammen se på en løsning, der imødekommer dine behov og ønsker, kontakter du os bare ved lejlighed.

Få en attraktiv aftale til en god pris eller bed om et uforpligtende tilbud. Ring på telefon 76 25 70 70. Du kan også skrive til os på michael@kjellerupagro.dk. Kjellerup Agro er din erfarne entreprenør, som sætter dine behov først.

Få et uforpligtende tilbud​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kjellerup Agro​ A/S

Kontakt